Partycentrum

Partycentrum
Aan ut water


Capaciteit 20 tot 200 gasten

Ons restaurant beschikt over 120 zitplaatsen en 200 plaatsen bij een feestavond. Ons buitenterras is volledig omheind zodat de gasten in de luwte kunnen plaatsnemen. Het buitenterras beschikt over 80 zitplaatsen en 100 plaatsen bij een buiten receptie.

Verschillende mogelijkheden

Onze bovenetage beschikt over maar liefst drie verschillende zalen. Een kleine zaal die veelal dienst doet als vergaderruimte en 20 zitplaatsen biedt. Een grote zaal welke beschikt over 120 zitplaatsen en 150 plaatsen voor een feestavond. De zaal heeft een eigen bar welke in directe verbinding staat met de keuken op de begane grond. De grote zaal kan tevens verbonden worden (middels schuifdeuren) met een daarachter liggende zaal waardoor de capaciteit kan worden uitgebreid met 50 zitplaatsen of 100 plaatsen bij een feestavond.

De achterliggende zaal beschikt over een eigen entree (buitentrap) en een bar.

Invalidenlift aanwezig

De bovenste zalen zijn tevens bereikbaar met de invalidenlift. Beneden is alles rolstoel toegankelijk. Mocht u vragen hebben over eventueel de toegankelijkheid voor mindervalide kunt u altijd contact met ons opnemen. 
Share by: