High Tea

Iets te vieren? Of gezellig samen zijn!

Met onze High Tea maken wij er tussen lunchtijd en borrel -voor u als onze gast- een feestje van. Een High Tea is genieten op zijn Engels, in de oer-Hollandse ambiance van Restaurant Aan ut Water.
Een pure beleving van luxe sandwiches, amuses, warme hartige gerechten en verse scones. Maar ook heerlijke patisserie, bonbons, en andere lekkernijen. Een ware smaakbeleving onder het genot van overheerlijke theesoorten. De samenstelling van de High Tea wordt in ons restaurant aan de seizoenen aangepast.

Iets te vieren, of gewoon verwennerij? Onze High Tea is bij uitstek geschikt om weer eens bij te praten met een leuke groep vrienden of familie. Ook de allerkleinsten zijn van harte welkom.Voor hen serveren wij speciale kindertraktaties waarna zij kunnen genieten in onze speeltuin, wat geheel is omheind met een hek. Zomers kunt u gebruik maken van ons sfeervolle terras aan het water.

Wij serveren een High Tea vanaf acht personen tussen 14.00-17.00 uur voor €18,75 per persoon. Voorafgaand reserveren is gewenst. 
Share by: