Flevo Marina

Wat biedt Flevo Marina nog meer...

Jachthaven Flevo Marina

Direct gelegen aan het IJsselmeer vlakbij Lelystad is jachthaven Flevo Marina dé ideale uitvalsbasis voor uw vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden. Onze haven biedt naast ruime ligplaatsen vele extra faciliteiten.

Rob Fritz

Sinds 1986 zijn wij gespecialiseerd in teak en kurk dekken, stootranden, blokroosters ook voor in de badkamer (thuis) enz. Tevens zij wij gespecialiseerd in woning en kantoor interieur. Bezoek onze fotoalbum om een indruk van ons werk te krijgen.

Skips Yachting

SkipsYachting importeur van Jeanneau zeiljachten en motorboten, Absolute Yachts, Targa motorboten en Sillinger Ribs in Nederland en is gevestigd op Flevo Marina Lelystad. Naast de verkoop van schepen bieden wij ook de complete service rondom uw schip, hiervoor maken we gebruik van de faciliteiten van SkipsMaritiem.

De Lemsteraken Sensatie

De unieke combinatie van het varen met een luxe Lemsteraak en een gevarieerd walprogramma geeft de ruimte om zakelijk met sportief te combineren. Door het samenzijn aan boord en het zeilen ontstaat er een positieve chemie tussen de gasten: onderlinge relaties versterken en er ontstaat een teamgevoel.

Flevo Sailing

Flevo Sailing heeft moderne, goed uitgeruste zeiljachten die beschikbaar zijn voor heerlijke zeilvakanties, zeillessen en bedrijfsevenementen op maat. Onze kwalitatieve jachten van o.a. Jeanneau en Winner liggen in de de Flevo Marina te Lelystad, een mooie jachthaven gunstig gelegen aan het Ijselmeer.

Chris Beuker Maritiem

Chris Beuker Maritiem is specialist in ontwikkeling, bouw, onderhoud en makelaardij van zeil- en motorjachten…

Best Marine

De luxe waterchalets van BestMarine in de Flevo Marina zijn uniek. Ze drijven namelijk in de haven, direct aan het IJsselmeer en op steenworp afstand van het strand. In de zon achterover leunend in uw comfortabele terrasstoel kunt u genieten van het mooie uitzicht op de haven! Heeft u slaapplaatsen nodig tijdens een weekendje zeilen met familie en/of vrienden, dan is een Waterchalet ideaal. Ook is het een goede basis om vanaf uw Waterchalet de omgeving van Lelystad te leren kennen. U kunt de chalets voor elk gewenste periode bij ons huren.

Team Heiner

Team Heiner ademt de sfeer van topzeilsport uit. Op unieke wijze worden de spanning, het avontuur en de proceskant van het wedstrijdzeilen verwerkt in mooie maatwerkprogramma’s.

Share by: